söndag 29 augusti 2010

Fotoböcker

Jag gör fotoböcker av mina digitala layouter. Jag har gjort en som är 30x30 cm, en i letter storlek och nu i helgen fick jag ett erbjudande om gratis fotobok i storlek 20x20 cm. Jag beställer oftast från shutterfly. Jag tycker deras böcker blir bra... Frakten är dyr, men jag tycker att totalpriset ändå blir billigare än i svenska online butiker...
Så nu väntar jag med spänning på min fotobok därifrån - nu behövde jag bara betala frakten :)/S

måndag 23 augusti 2010

Sommarburk

Tänk om man kunde spara sommaren i en burk, och kunna glänta på locket de där mörka riktigt ruggiga höst/vinterkvällarna och få lite sommar en stund igen. Varma vindar, solsken och lite semesterkänsla... Jag tror att min burk skulle se ut ungefär såhär då!

Den här layouten var med i Alltomscraps söndagsbilaga. Utmaningen var att använda blått och rött..../S

söndag 22 augusti 2010

sommardans

En layout med sommarfoto igen. Det här fotot togs en sen sommarkväll precis innan solen gick ner. E dansade och var glad  och vi hade semester :)
Bakgrundspappret kommer från Deviant scrap - spring faries
Fjärilarna kommer från scrapartist - some kind of wonderful
Tack för titten!
/S

Kom ihåg

att läsa Allt om scrap - ny härlig söndagsbilaga idag! :)
/S

torsdag 19 augusti 2010

I belive

Brush mania.... Jag har använt massor av Rhonna Farrer penslar och bara haft roligt i photoshop. Det mesta kommer från 2Peas...
/S

lördag 14 augusti 2010

såpbubblor
Tänk vad mycket glädje det finns i såpbubblor... de är fina att titta på, roliga att försöka fånga och spännande att se hur många man kan blåsa fram på en gång och få ett bubbelregn. Men tänk så ledsen man blir när man spiller ut hela burken också...

Ramarna är från Catscrap - Torn bits 3
Sedan är det väldigt blandat Bla från 2 peas!

/S

fredag 13 augusti 2010

tårar


Vissa dagar kan det vara lite extra jobbigt och man blir lätt ledsen. Lillasyster har en period just nu när tårarna kommer väldigt fort och hon behöver lite extra tröst. I dag blev det många tårar när såpbubbleflaskan välte.... Men innan dess hade hon väldigt kul med alla såpbubblor. (Tur att vi har ett litet bubbellager i tvättstugan också så att det går att fylla på när tårarna torkat!)
Glada såpbubblebilder blir det senare. Jag valde att redigera det här fotot först för att jag tycker så mycket om det!
/S

tisdag 10 augusti 2010

♥semesterminnen♥

Det är så härligt att gå igenom alla foton från semestern. Härliga somriga dagar med både sol, värme och regn. Idag öppnade jag en mapp med bilder från början av semestern och gjorde en layout!
Tack för att du kikar in här!
/S

söndag 8 augusti 2010

Fler kusiner

I år fick vi besök av kusinerna som bor i USA. Det var härligt att få träffa dem efter 3 år.
Det här fotot är taget ute i Stavsnäs, det var också en härlig dag i början på sommaren. Det var lite kallt i vattnet, men barnen badade ändå. Vi åkte båt på havet också. Mysigt var det!
/S

lördag 7 augusti 2010

sommarkväll

Magiska vackra sommarkvällar vid vattnet fick vi när vi hälsade på min bror på landet. Kusinerna har alltid så kul tillsammans.... Jag lyckades med att få ett par av dem på bild innan solen gick ner!
Credits:
Jag har använt papper och dekorationer från After five designs " Holly spring designs - Sea dreaming"  och  Shabby pickle design "PalvinkaDesign - After rain"
/S

fredag 6 augusti 2010

Badande ängel
En badande ängel har hittat en stor pärla i havet .... Det är så härligt med digitalscrap för man kan verkligen fantisera ihop vad som helst ;)
/S

torsdag 5 augusti 2010

{Mollys scrapbooking del 3}
Allt material är från Mollys Scrapbooking (utom dymotexterna och det vita bakgrundspappret)
Den här layouten blev väldigt fullproppad, men jag kunde lixom inte sluta med stickersarna... förrän jag hade använt alla små gulliga cirklar och blommor...
Titeln kanske är svår att läsa, men det står - Man kan bada fast det regnar
För när vi äntligen kom till landet så var det inte så mycket sol, vi fick helt enkelt bada iallafall... Det gick jätte bra.
Fast nu har mellantjejen här hemma fått öroninflammation, så det är lite trist! Men än har hon några dagar kvar av sommarlovet.
/S

onsdag 4 augusti 2010

{Mollys scrapbooking del 2}
Här är den andra layouten jag gjort av Mollys scrapbookings Augusti Kit! Det var verkligen ett härligt kit man kunde göra massor av layouter av!
Gulliga dekorationer och härliga färgglada papper ! Jag älskar att blanda massor av olika papper så jag tyckte det var perfekt!
/S

söndag 1 augusti 2010

SemesterdagarDe sista semesterdagarna har vi njutit av på min brors landsställe. Vi har läst, sovit länge på morgnarna, badat (trots regn och mörka moln) plockat blommor, hittat en död mus och begravt den, grillat, pratat, lekt med kusiner, åkt båt mm mm. Perfekt avslutning på semestern. Imorgon är det dags för mig att börja på en ny arbetsplats och det känns väldigt spännande.  Hoppas nu att sommaren stannar kvar ett tag till, för jag är inte redo för höstrusk riktigt än......
/S