söndag 27 mars 2011

sneak peak

Jag håller på att göra om en tavla jag gjort tidigare, men inte kände mig ett dugg nöjd med. Det är en canvas som är 50x50 cm.
När det blir klar visar jag hela :)

Tack för titten :)
/S

Lite större canvas

De flesta tavlor jag målat har varit 20x20 cm eller 30x30 Den här är 40x50... Det var lite läskigt i början att göra en så stor tavla..... Men nu är den klar och det var inte riktigt så farligt som jag trodde.

Till bakgrunden har jag använt både glimmer mist och mina Neo Color II kritor.För att smutsa ner lite har jag använd distress ink i hörnen .
Ansiktet är målat med Neo color II och lite vit akryl. Håret är även det målat med vit akryl. Klänningen är gjord av sidor ur en bok och sedan har jag haft clear gesso över för att sedan använda Neo Color II att färglägga med. Mönstret där hjärtat sitter är stämplat på hushållspapper och fastlimmat med decopagelim. Fågeln är en cutout från Creative scraps. Hjärtat är en Quickutz stans. Vingarna är har jag gjort av mönstrat papper.
Benen är målade med akryl...
Tack för titten ♥

/S

fredag 25 mars 2011

Purple wish


En canvas 20x20...
Lila är härligt!
Idag fick jag hem en liter Mod podge - jag tycker det är ett superbra lim/medium/ lack.... ♥
Tack för titten.
/S

torsdag 24 mars 2011

Digilayout inspirerad av Augusti-73
Tack för titten :)
/S

tisdag 22 mars 2011

Emma Pemma


En digitallayout jag gjort ikväll...
Nu är barnen sjuka igen... Maginfluensan härjar. Nu måste våren komma så att alla får vara friska. Idag såg jag att det finns hopp. SOL och + 10 grader...
Öppnade fönster på vid gavel och vädrade och njöt av solen.....
Tack för titten
/S

måndag 21 mars 2011

Speglar del 3

Den andra spegeln har blivit målad... Lite mer rosa än den andra... Jag har en spegel till som är lika dan som den här... Minsta tjejen ska få bestämma färg på den, för den hänger i hennes rum... Hennes favoritfärg är orange... Den färgen har inte jag (synd va? ;) )

/S

söndag 20 mars 2011

Projekt speglar del 2

Jag spraymålade en stor spegel jag fick av mamma. Visst blev det snyggt !?
Det här är byrån i vår hall. Lite tråkigt med en ful värmereglerare mitt på väggen bara. Får komma på något att sätta över....
(PS: Spegelns ram var redan omgjord en gång så jag har inte förstört en värdefull spegel)
/S

Projekt speglar del 1

Jag har påbörjat ett projekt ute i garaget....  fler bilder kommer!

måndag 14 mars 2011

Fotobok

Jag började på en fotobok för ett bra tag sedan. Nu har jag "bara" 4 sidor kvar innan jag ska skicka in den. Jag har gjort framsidan klar och ska gå igenom fler, lite äldre foton när jag har tid. Det är väldigt roligt, men tidskrävande. Till framsidan har jag använt :
Bakgrundspapper :\Catscrap\sdesigns_lovebird_papers
Lite dekorationer och brush från House of three
Stjärna och labels (Note to self v2) från Twopeas
Fonten jag har använt är Twopeas journal.
Tack för titten!
/S

måndag 7 mars 2011

sprayfärg

Idag fick jag hem sprayfärg jag beställt på nätet. Jag har lite idéer  som jag ska prova .... Jobbigt bara att jag måste vänta tills det är ljust så att jag kan vara ute och hålla på. Jag lovar, jag ska inte spraya på några hus eller broar eller tåg... Bara på saker här hemma ;)
/S

söndag 6 mars 2011

Canvas igen

Nästan färdig 30 x30 canvas -" Moon garden "eller något liknande heter den ...
Tack för titten
/Sanna

lördag 5 mars 2011

magic bubbles

En liten fe som blåser såpbubblor
/Sanna

fredag 4 mars 2011

Flower fairy

Min nyaste canvas 30x30 cm
/Sanna

Järvsö

Vi var så laddade och skulle ha så kul i slalombackarna i Järvsö. Vi hade en superbra första dag. Skidskola för minsta tjejen och vi andra åkte i lite större backar. Efter lunch började sonen känna sig hängig och sade att han inte skulle åka mer... Han gick till stugan tillsammans med mormor och minsta tjejen. På kvällen fick han hög feber och falsk krupp. Vi åkte in till närmsta akut och han fick andas adrenalin. Morgonen efter hade alla 3 feber... - Inga skidor. Den höga febern satt i flera dagar. Idag är det bara minsta tjejen som fortfarande har feber, fast den är mycket lägre.
Här är lite foton från första dagen iallafall...
Utsikt från berget
Filmkameran var med i backen
E vill också fotografera utsikten...

Blev det någon bild?

Enda förmiddagen med skidor för minstingen. Hon tyckte det var så roligt och pratar redan om nästa gång hon är i Järvsö och hur hon ska åka då. Det var ett sånt fiffigt rullband som lift upp för den minsta backen... fast hon ville helst prova knappliften...

Uppe på toppen.

Sooool!


Det blir ju inte alltid som man tänkt sig, men det har varit mysigt ändå. Och det var skönt att få så snabb hjälp på akuten i Ljusdal. Det var inte stressigt eller fullt som på Astrid Lindgrens sjukhus. Väldigt lugnt och folktomt.

/Sanna

tisdag 1 mars 2011

sportlov del 2

Febriga barn... det började med Patrik igår och idag har även tjejerna feber... de ligger på feber mellan 38,5 och 39,3
Published with Blogger-droid v1.6.5