tisdag 11 maj 2010

Hurra


En pappersscrappad layout igen. Det är så härligt med glada papper så man kan inte låta bli att scrappa dem. Prickar och ränder..... Och fjärilar. Jag gick igenom mina senaste layouter och ALLA har fjärilar på... Jag kanske ska variera mig lite nu och göra något annat nästa gång ;)

/S

7 kommentarer:

Johanna (silwerstar) sa...

Nä, fjärilar kan man väl aldrig använda för mycket?? *hahaha* (Tror jag också har med fjärilar på typ alla de senaste layouterna? Ett tag var det bara stjärnor som gällde, ett tag bara hjärtan.. undrar vad jag ska snöa in mig på här näst?? *s*)

Jättehärlig layout!! Älskar alla färger!

Åsa/asamia sa...

Superfina LO du gjort sen jag var hit sist.

Marie/Mison sa...

Fjärilar är toppen! En layout helt i min smak. Gillar alla papprena och har de flesta hemma på hyllan.

Lilo sa...

Äsch! Gillar du fjärilar nu så är det så klart det som ska vara med på layouten. Våååååga inte säga att jag är insnöad på fåglar. ;) Ursnygg layout!!!

Willea sa...

Vilken underbart färgglad och lekfull layout!!

Tack för dina söta kommentarer inne hos mig :)

Cattis sa...

Himmel och pannkaka vilka läckra layouter du gör!!Och din digi födelsedagsbarn är ju sååååååå snygg! Vilka färger! WOOW!! Jag kämpar på med min...men vill ha mer såna där läckra grejs du har ;) Jag får leta vidare!

Kramisar!

Cath. sa...

Superfin! Vadå? Fjärilar syns ju ändå överallt just nu, har sett flera stycken ute till exempel! (Och en och annan på mina egna alster... ;D) So keep on! Kramar i massor!