fredag 24 september 2010

photoshop

Jag förstår inte var tiden tar vägen, jag hinner lixom inte riktigt med. Jag hade tänkt ta mig lite tid i mitt arbetsrum och skapa med riktiga papper. Men det blir inte av... det är så mycket annat i livet nu. Barnen är viktigast och jag vill ge dem tid och stöd så när kvällen kommer är jag så trött att jag inte orkar gå in i arbetsrummet utan hamnar vid datorn och photoshop istället. Dessutom har jag tagit tag i att träna, så där går ju en heldel tid också, fast det känns som att det med är bra och viktig tid. Skapandet får komma när orken finns - och den där lilla extra tiden som jag skulle vilja ha, (typ 4 extra timmar varje dag skulle jag behöva ;) )
Ikväll har jag suttit med mitt kära photoshop igen och testat lite olika texturer och sånt på foto. Det är jättekul. Jag skulle behöva fota ännu mer, någon som är frivillig att ställa upp som modell? Någon dag?Typ när man har tid ;)fina blomtejpen från puglypixel blommorna och fjärilen från 2 peas - rhonna farrer
today brush från Ali Edwards.
/S

4 kommentarer:

Mikaela sa...

Supersnyggt, du är så duktig. Fin bild på dig också.

Aase sa...

Jätte fin LO, jag tycker det är fantastiskt hur du kan få till en digital LO jag har inte ens prövat än ;)
Det är så en period i livet att tiden inte räcker den finns liksom inte över att göra det man så gäran vill. Sen kommer en period i livet när man undrar vad man ska göra med all tid, man blir liksom aldrig riktigt nöjd ;=)

Ha en skön helg

Kram Aase

Anonym sa...

your collage is beautiful!

Cattis sa...

WOW!! Supersnyggt!!!