tisdag 28 september 2010

skissar

skissar lite. ... den här tjejen fick visst lite botox i läpparna; )
Published with Blogger-droid v1.5.3.1

Ny inspiration

Mitt i alla skjutsningar till träningar, lek med barnen, egen träning och matlagning och familjemys, har jag hittat en underbar ART class på nätet! Tänk vilken lycka - ända fram till jul ska jag lära mig nya tekniker i mitt skapande...
Mixed media - massor med färg, rita, inspiration, glädje och skapande! HURRA!
Och massor med INspIraTiOn :) /S

lördag 25 september 2010

mixed media

Första försöket med mixed media. Hur kul som helst. Det var galet länge sedan jag ritade, måste öva mer på det.
Published with Blogger-droid v1.5.3.1

fredag 24 september 2010

photoshop

Jag förstår inte var tiden tar vägen, jag hinner lixom inte riktigt med. Jag hade tänkt ta mig lite tid i mitt arbetsrum och skapa med riktiga papper. Men det blir inte av... det är så mycket annat i livet nu. Barnen är viktigast och jag vill ge dem tid och stöd så när kvällen kommer är jag så trött att jag inte orkar gå in i arbetsrummet utan hamnar vid datorn och photoshop istället. Dessutom har jag tagit tag i att träna, så där går ju en heldel tid också, fast det känns som att det med är bra och viktig tid. Skapandet får komma när orken finns - och den där lilla extra tiden som jag skulle vilja ha, (typ 4 extra timmar varje dag skulle jag behöva ;) )
Ikväll har jag suttit med mitt kära photoshop igen och testat lite olika texturer och sånt på foto. Det är jättekul. Jag skulle behöva fota ännu mer, någon som är frivillig att ställa upp som modell? Någon dag?Typ när man har tid ;)fina blomtejpen från puglypixel blommorna och fjärilen från 2 peas - rhonna farrer
today brush från Ali Edwards.
/S

torsdag 23 september 2010

Happy


Tänk vad glad man är när det är somrigt och varmt och härligt.................
/S

tisdag 21 september 2010

A day in my life

Sonen fotade mig i helgen - inte så ofta jag fastnar på foton ;) Layouten är snabbscrappad med bakgrundspapper från Shabby pickle design, Journaling tagen kommer från 2 peas (round and round v3) Hjärtat är från Designer digitals         /Tack för titten :) ♥      


 

Bok

Inspirations bok!!!
Den har jag beställt och hoppas på att få massor av inspiration!
/S

söndag 19 september 2010

fredag 17 september 2010

fotografering

Det var länge sedan jag fotade. Igår mutade jag mina fina barn och fick 20 minuter ungefär av deras uppmärksamhet framför kameran. Efteråt kom jag på att jag glömt att ändra bländaren, så det var alltid någon som var oskarp på bilderna. Alltså måste jag muta dem snart igen så att jag kan göra rätt ;)
Här är iallafall en bild, med oskärpa och allt....
/S

torsdag 16 september 2010

Det går upp och ner

Humöret går upp och ner... Här är det mest ner... ♥

onsdag 15 september 2010

Höst

Nu är hösten här... det är löv som faller och byter färg. Förra hösten tog jag dessa foton som är några av mina favoriter... Jag hoppas på bra väder under helgen - och så gäller det att barnen är hemma samtidigt också, det är inte det lättaste... ;)


/S

tisdag 14 september 2010

Teckning /drawing

Jag bara älskar huvudfotingar. Den här gjorde E igår när jag hämtade henne på förskolan. Hon blev väldigt stolt över de stora öronen på teckningen :)
**********************'
And now for my english speaking friends over there

I love kids drawings. This one was made by little E yesterday when I picked her up from daycare. She was very proud of the big ears on the drawing :)

/S

måndag 13 september 2010

fotobok

idag kom min efterlängtade fotobok. Full med minnen från sommaren 2009. Ska få till en bok pm den här sommaren också så småningom.
Published with Blogger-droid v1.5.3.1

söndag 12 september 2010

Tapeter

Äntligen har vi köpt tapeter till tv rummet. Det kommer att bli galet snyggt. Just nu är det fokus på garagebygget, men under vintern ska vi göra i ordning tv rummet iallafall.
Vi kommer att ha den vita tapeten på väggen bakom tvn och den rosa tapeten på väggen mitt emot (bakom soffan) de två andra väggarna ska vi måla vita.

onsdag 8 september 2010

Sommarlov

Sommarlovet var härligt !Jag har massor av foton på familjen från den soliga varma sommaren som varit.... gjorde en digital layout med sonen som visar hur glad man kan vara när man är ledig från skola och alla läxor och vardagen.. Har ni sett att Cosmo Cricket har släppt lite digitala papper hos Jessica Sprague? Hur fina som helst!
/S

tisdag 7 september 2010

Hockey layout

I söndagsbilagan hos Allt om scrap, skulle vi scrappa om sport. Jag gjorde en digital layout med foton av våra hockey barn :)
Det blir min sista layout på tidningen då jag har lite tidsbrist...
Det har varit en kul och lärorik tid på AOS och jag kommer sakna de härliga redaktörerna alla designers...
I digital special tidningen hade jag med några layouter också, de visar jag vid ett senare tillfälle
/S

måndag 6 september 2010

Återblick

söndag 5 september 2010

Mer bus

En busig digilayout!
/S

lördag 4 september 2010

Busunge

Busiga 4 åring!
Tänk så mycket bus det finns i en fyra åring. Det är härligt.
/S

fredag 3 september 2010

Sötisar

Maj 2005Då var de så här små, mina sötisar

torsdag 2 september 2010

Gamla favoriter
Jag håller på och går igenom gamla foton som ligger i datorn. Här är ett gammalt foto - det är från 2003. Jag tycker om att det ser lite gammeldags ut. Tyvärr är det inte jätte bra kvalité på fotot... men jag gillar det ändå. Det är kul att gå igenom sina gamla foton, men det tar väldigt lång tid, för jag har så otroligt många ....
Det blir nog fler favoritfoton här i bloggen framöver.
/S

onsdag 1 september 2010

FotograferingAtt fotografera barnen är inte helt lätt. De är väldigt trötta på mig och kameran. Jag försöker muta med olika saker men det är inte alltid det fungerar. Ibland funkar det bättre när barnen har kompisar hemma. Kompisarna tycker oftast att det är ganska kul att vara med på foton.  Vid det här tillfället var inte E på så värst bra humör, hon var halvhängig och surade, men på några av bilderna syns det inte liiiiiiiiika mycket att hon var sur. Jag vill öva mer på att fota, men antar att jag får jobba hårt på att få barnen att ställa upp som fotomodeller ;)  /S