måndag 21 juni 2010

Mer om helgen

På söndagen när några av de andra deltagarna åkt hem, satt jag i lugn och ro och jobbade på en layout, den var nästan klar. Jag skulle klistra dit en liten stjärna i hörnet tänkte jag... Jag klämde på klisterflaskan, men det verkade vara lite stopp. Jag klämde lite hårdare och plötsligt exploderade det och korken flög av och typ allt lim hamnade i hörnet på layouten, på mina kläder och på golvet..... Det var inte kul alls. Jag fick hjälp att torka upp allt lim och jag lade min tröja i blöt för att limmet inte skulle fastna för alltid...  Jag var ju tvungen att använda det lilla lim jag hade kvar men lyckades vid flera tillfällen få klister på alla möjliga konstiga ställen, så jag och Lilo bestämde att jag nog har klister förbud ett tag frammöver. Mison använde biltema tejp till sina layouter, jag kanske måste byta till det jag med, fast då kanske jag tejpar fast mig själv någonstans. Det vore ju inte heller så bra.....
Här är iallafall ett par layouter till från helgen...
Jag lärde mig att knorvla till stjälkarna på rosorna i helgen.... så nu blir det knorvlar på de flesta layouterna ett tag tror jag......


Många journalingrutor på den här layouten, jag har inte skrivit någon journaling än, men det kan man ju göra sen ;)

Tack för att du kikar in här hos mig.
Ha en härlig dag
Kram
/Sanna8 kommentarer:

Lillnea sa...

Hihi, jag känner igen det där med klisterflaskan...
Vilka härligt färgglada layouter :)

Aase sa...

Vilken otur med klistret, klarade sig tröjan och allt annat?
Sköt om dej! Kramen Aase

Ensamma mamman sa...

Stackare! men de såg nog ganska roligt ut. Men båda var väldigt fina. kram

joggemia sa...

Fy tusan för lim överallt! =( Men dina layouter är superläckra!! =)

Kram!

Lilo sa...

Sötaste Sanna!!! Tur tröjan klarade sig sedan. Jag är likadan så egentligen kanske vi borde lägga våra grejor löst på layouten, fota och sedan bara fösa tillbaka allt ner i en låda?? Hoppas armen känns bättre snart också. Jag virrar runt på jobb och med pappa och allt. Men hoppas jag kan få vila lite hemma idag ialla fall.

Nicola sa...

Det ha jag också gjort - blev liksom en mist effekt men med lim istället!!! Inte så snyggt! Låter som ni har haft en härlig helg! Jättefina LO`s!

Maja/eyovine sa...

Hihi... en anledning till varför jag också lagt ner klistret och kör med biltematejp ;). Kul var det att ses iaf... fastän jag åkte lite tidigt på söndagen.. Hoppas vi träffs snart igen.

Kramiz Maja

Cattis sa...

Det där har jag varit med om! Jag förstörde min favvotröja...efter det så klämmer jag mycket försiktigt på tuben ;)

Underbara och härliga layouter har du iallafall gjort!

MassaKramar!!