måndag 11 oktober 2010

PiNK butterfly mermaid

Jag vet att vatten inte är rosa och att fjärilar inte trivs särskilt bra i vatten heller... Men just den här sidan i min art journal blev väldigt rosa och det var länge sedan jag använde fjärilar så jag kunde inte låta bli. Sjöjungfrun blev också väldigt rosa. Den här gången har jag använt mina Promarker pennor att färglägga med.
Minsta tjejen här hemma har blivit inspirerad av alla sjöjungfrur och sjöhästar och har bett mig att rita tatueringar på henne med dessa motiv... så det har vi sysselsatt oss med idag, för vi har varit hemma och snorat och hostat hela dagen.....¨
***********************************************'
I know that water is not pink and that butterflies doesn´t like it very much either... But this page in my art journal turned pink, and I love butterflies and haven´t used any butterflies for a long time so I just couldn´t resist. This time I used my promarkers to color the mermaid ..
The youngest girl has become ispired by all mermaids and seahorses and asked me to draw tattoos on her with these motives on...
So that is what we have been up to today, because we have been home with a boring bad cold today...

3 kommentarer:

Lilo sa...

COOLT!!! Åh! Är den hemlig sedan din Art Journal? Eller får jag bläddra i den någon gång?? Hoppas!
Glöm inte ditt kit här! =)

Cattis sa...

Aaawwwwww!!! Så himla inspirerande!! Och du är ju superduktig! Vad skriver du i dessa böcker? Är det art journaling? Jag blir såå sugen på att testa, men rita är inte min bästa sida =/ Vad är det för block du använder?

Kramhögar!

Fröken Pyssel sa...

Hittade hit via Stina. Vad fint du målar!