fredag 4 mars 2011

Järvsö

Vi var så laddade och skulle ha så kul i slalombackarna i Järvsö. Vi hade en superbra första dag. Skidskola för minsta tjejen och vi andra åkte i lite större backar. Efter lunch började sonen känna sig hängig och sade att han inte skulle åka mer... Han gick till stugan tillsammans med mormor och minsta tjejen. På kvällen fick han hög feber och falsk krupp. Vi åkte in till närmsta akut och han fick andas adrenalin. Morgonen efter hade alla 3 feber... - Inga skidor. Den höga febern satt i flera dagar. Idag är det bara minsta tjejen som fortfarande har feber, fast den är mycket lägre.
Här är lite foton från första dagen iallafall...
Utsikt från berget
Filmkameran var med i backen
E vill också fotografera utsikten...

Blev det någon bild?

Enda förmiddagen med skidor för minstingen. Hon tyckte det var så roligt och pratar redan om nästa gång hon är i Järvsö och hur hon ska åka då. Det var ett sånt fiffigt rullband som lift upp för den minsta backen... fast hon ville helst prova knappliften...

Uppe på toppen.

Sooool!


Det blir ju inte alltid som man tänkt sig, men det har varit mysigt ändå. Och det var skönt att få så snabb hjälp på akuten i Ljusdal. Det var inte stressigt eller fullt som på Astrid Lindgrens sjukhus. Väldigt lugnt och folktomt.

/Sanna

Inga kommentarer: